OOGWERELD VAN DEN BORNE

OOGWERELD VAN DEN BORNE

U kunt bij ons terecht voor een oogmeting, maatwerk brillenglazen, contactlenzen, designer monturen, computerbrillen, sportbrillen en zonnebrillen, beschikken wij over verschillende specialisaties zoals Droge ogen, Optometrisch onderzoek, Blepharitis, OCT-scan/Netvliesscan, Macula degeneratie, Staar, Prisma metingen, Cyclo metingen, CBR keuringen.

Oogwereld van den Borne, is een ‘zaak voor ogen’. Uw ogen zijn geen bijzaak. Althans niet als het aan ons ligt. U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket voor uw ogen. Of het nu gaat om een modieuze bril, alle type contactlenzen of optometrie.

We hebben ruime ervaring, voldoende kennis én de juiste apparatuur in huis. Maar het belangrijkste is, dat u de aandacht en service krijgt die u nodig heeft.

Wij zijn daarom ook trots op ons team van stijladviseurs, glas- en contactlensspecialisten, opticiens en optometristen. Een groep enthousiaste brillenliefhebbers. Ieder met een speciaal gevoel voor het vak.

Oogwereld van den Borne richt zich op jou als individu. Wil je energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Voor iedereen is er wat wils, maar boven alles zorgen de beste opticiens, contactlensspecialisten en optometristen voor oogzorg van de allerbeste kwaliteit voor een prijs die bij je past!

Benieuwd geworden? We heten je graag welkom in onze winkel aan Sniederslaan 25 C te Bladel.

CONTACTGEGEVENS

Sniederslaan 25c
5531 EG Bladel

0497 38 33 53 vandenborne.bladel@oogwereld.nl www.oogwereld.nl