Agenda

25 oktober, 2024 - 19:00 tot 27 oktober, 2024 - 17:00
Bladel Centrum

Vrijdag 25 oktober kan de basisschooljeugd komen griezelen tijdens 'De Tocht van Zwarte Kaat'
Kom jij ook griezelen in Bladel Centrum tijdens de spannende 'Tocht van Zwarte Kaat'? Ook dit jaar werken we om de drukte wat te verdelen met tickets en tijdsloten. Deze zijn vanaf 18 oktober GRATIS af te halen bij de Winstpakker in de Sniederslaan.
Op vrijdag 25 oktober start de tocht bij het TIP kantoor op de markt, hier is met de eerder gehaalde tickets de route van de tocht op te halen. De tocht is bedoeld voor kinderen van de basisschool, ook zal de spanning wat opgevoerd worden naarmate het later wordt dus die stoere groep 8-ters verwachten we in het tijdslot van 20.00 uur!

Zaterdag 26 oktober 'Halloween Shoppen in Bladel Centrum
De ondernemers in Bladel Centrum hebben dit jaar extra hun best gedaan en het hele centrum staat in het teken van Halloween, kom dus shoppen in het creepy Bladel Centrum en laat je verrassen!

Zondag 27 oktober 'Kaat's Proeverijtjes' in Bladel Centrum
Ga deze koopzondag op rooftocht zoals de bende van zwarte kaat en proef gratis de verschillende smaken van bladel centrum. Op deze koopzondag is er bij diverse ondernemers het beste wat Bladel Centrum te bieden heeft te proeven. Kom dus gezellig shoppen en laat u ondertussen verwennen door onze horeca en food ondermers. Voor deze ondernmers is het een prestige proeverijtje van jij  kunt stemmen op je favoriete proeverijte en de ondernemer met de meeste stemmen gaat aan de haal met de 'Kaat's Proeverijtje' bokaal voor 2024 / 2025. Bij Visit Bladel en bij de Sniederspassage zijn deze dag de deelname flyers voor 'Kaat's Proeverijtje' af te halen. Smul ze!

 

 

 

 

 

 

25 oktober, 2024 - 19:00 tot 27 oktober, 2024 - 17:00
Bladel Centrum