ARCHIEF

KONINGSDAG

ARCHIEF

27 april 2024

Koningsdag Bladel Centrum


Op Koningsdag, zaterdag 27 april, organiseert Bladel Centrum speciaal voor kinderen 'De 5 Koningsspelen van Bladel' met de traditionele Stoet met versierde fietsen, aansluitend een kleine Vrijmarkt, Oudhollandse spellen, en Springkussens. De dag start om 11.00 uur met de stoet van versierde fietsen op de Markt en rijdt dan naar het Burgemeester van Houdtplein, waar aansluitend de vrijmarkt en de 5 koningsspelen van Bladel starten. Voor de mooist versierde fiets is er natuurlijk een mooie prijs te winnen!

 

Aanmelden

Wil je meedoen met de ‘versierde fietsen stoet’ en/of je eigen plekje op de ‘vrijmarkt’?
Download hier het inschrijfformulier.
(Download het formulier eerst op uw device, vul het in en druk dan op versturen.
Mocht het niet lukken stuur dan een e-mail met de naam van het kind, de leeftijd en het telefoonummer naar cm@bladelcentrum.nl
 

Ook de ouders vergeten we natuurlijk niet! Voor hen zorgt de horeca op de markt voor een gezellig koningsdag sfeertje! Dus graag tot ziens in Bladel Centrum!
 
*Let op!
Deelname aan ‘Versierde fietsen stoet’ en 'Vrijmarkt' is voor eigen risico. Deelnemers aan de stoet en/of vrijmarkt onderschrijven stilzwijgend dat ze deelnemen op eigen risico en dat Bladel Centrum niet aansprakelijk gesteld kan worden voor beschadigingen en/of zoekraken van eigendommen en kosten die voortvloeien uit ongevallen of letsel van welke aard dan ook.