Agenda

27 september, 2020 - 13:00
Bladel Centrum

BLADEL CENTRUM NAJAARSACTIE

Ondanks het feit dat we nog steeds geen echte activiteiten kunnen organiseren vanwege de RIVM richtlijnen rond Covid19, hebben we voor de start van het najaar toch een mooie actie om u als klant van Bladel Centrum te bedanken voor uw steun en aankopen in Bladel Centrum. 

HOE WERKT DE ACTIE?

Bij iedere aankoop ontvangt u als klant 1 lot, met daarop een win-code.  U maakt hiermee kans op één van 160 weekprijzen (Bladelbonnen van €10,-), en daarnaast op één van de 3 hoofdprijzen t.w.v € 400,- shoptegoed voor Bladel Centrum. U kunt de QR-code op het lot scannen of handmatig invoeren op www.bladelcentrum.nl/herfstactie. Na het invoeren van de win code, het invullen van uw email-adres en het akkoord gaan met de voorwaarden van de actie ziet u direct of op uw lot een prijs is gevallen. 

Als er op uw lot een weekprijs valt komt er direct te staan dat u een prijs wint en dat u deze kan ophalen bij het TIP-kantoor op de Markt 21a. U ontvangt een bevestigingsmail van de gewonnen prijs. De prijs kan worden opgehaald op vertoon van de bevestigings-mail en het bijbehorende lot.

Veel succes, bedankt dat u onze klant bent en graag tot ziens in Bladel Centrum!

27 september, 2020 - 13:00
Bladel Centrum