Actueel

Vrijdagavond 28 oktober was het weer zover voor basisschoolleerlingen, de griezelig, enge halloweentocht, 'de Tocht van Zwarte Kaat'. Wat was het een enorm enge, gezellige en succesvolle editie van de Tocht van Zwarte Kaat! In en rond Bladel Centrum konden de vaak zelf eng verklede kinderen zich te goed doen aan trick en treats snoep bij de verschillende ondernemers waar men tevens letters kon verzamelen voor de griezelletterspeurtocht. Onder weg gaf DeDe dance een demonstratie weg, werd je door verschillende ondernemers verwend en werd men verrast door veel creepy acts en schrik effecten.

Natuurlijk kon je tijdens de tocht op zoek naar de letters in de 'halloween' etalages van de ondernemers en daarmee leuke prijzen winnen. Inmiddels zijn de prijswinnaars van onze Zwarte Kaattocht bekend, uit de ruim 600 goed ingeleverde oplossingen hebben we de volgende gelukkige prijswinnaars getrokken.

Prijswinnaars* De Tocht van Zwarte Kaat
Margriet foolen > skeelers TG Bouwservice
Feline Tuns  > Cadeaubon 25 euro Intertoys
Cas de Waal > Cadeaubon 25 euro Intertoys
Beau van Hoorn > Cadeaubon 25 euro Intertoys

Iedereen bedankt voor de bijdrage en deelname aan deze wederom drukbezochte, griezelig enge maar gezellige Tocht van Zwarte Kaat.

Tot volgend jaar als jullie nog durven.

*prijswinnaars zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld.

28 oktober 2022