Actueel

VERDIENT JOUW MOEDER EEN EXTRA MOOIE MOEDERDAG?

Bladel Centrum werkt hier graag aan mee, in alle winkels krijg je van 3 mei t/m 11 mei 16:00 uur, bij een aankoop, een moederdagkaartje waarop je in kunt vullen waarom juist jouw moeder zo speciaal is en één van de prijzen moet winnen!
Weet je wat de dag nog mooier maakt, de prijs is voor jullie allebei!

Verwendag in Bladel Centrum

Geniet samen van een make-over verwendag met personalshopper Josita Bierens die jullie deze dag voorziet van een compleet nieuwe look. Je bezoekt een kapper, een visagist, je wordt gekleed in een compleet nieuwe outfit en aan het einde van de dag is er voor jullie een professionele fotoshoot. Natuurlijk geniet je tussendoor van een overheerlijke lunch.

Dagje NatuurSpa Landschot ‘Geniet van de Lente’

Wellness in de natuur, een aangenaam dagje met natuurlijke producten. Jullie genieten deze dag van de volgende behandelingen; Ontgift en met het kruidige Alpenhooi, een ontslakkende, hydraterende behandeling met bromelaine. Dompelen in de biologische zwemvijver en daarna opwarmen bij het speltbrood. Zachtjes stomen tussen de geurige dennentakken, een hydraterende pakking met geitenboter en ananas en in slaap wiegen op de dondolo. Gedurende de dag zijn er voor jullie hapjes en drankjes en is er een lekkere warme lunch. Badjas, slippers en handdoeken zijn inbegrepen.
Kortom een heerlijk dagje om samen te ontspannen!

Of win EEn van de overige prijzen!

Om moederdag extra feestelijk te maken zijn er heerlijke prijzen beschikbaar gesteld door de diverse Food ondernemers van Bladel Centrum.
 

inleverpunten moederdagkaartje;
BIJ DE SERVICEBALIE VAN DE SNIEDERSPASSAGE, VERSHOF OF JUMBO

 

02 mei 2019