Actueel

Vernieuwde Sniederspassage: nog beter en completer

Voor al uw (dagelijkse) boodschappen kunt u terecht in de Sniederspassage in Bladel. Het grote overdekte winkelcentrum heeft recent een metamorfose ondergaan. Een flinke uitbreiding van Albert Heijn, een nieuwe winkel voor Gall & Gall, vestiging van bloemenzaak Clemens Bloem en een verbouwing van Brasserie ’t Spoorke. De vernieuwde Sniederspassage is nu nog beter en completer.

Afgelopen november ging de metamorfose van de passage van start. Ruim een maand geleden is het moderne winkelcentrum weer open gegaan. Blikvanger in de Sniederspassage is de grote Albert Heijn. “Een supermodern filiaal dat van alle gemakken is voorzien”, legt Henry Struik,  centrummanager van de Sniederspassage uit. Bij AH Bladel kunnen klanten met een zelfscanner makkelijk en snel hun boodschappen doen. De gangpaden zijn zeer breed en het assortiment meer dan compleet. Struik: “het winkelgemak staat voorop, we willen dat de klant op een fijne manier kan shoppen.”

De AH supermarkt is zo’n vijfhonderd vierkante meter groter geworden.

Brasserie

Brasserie ’t Spoorke heeft de verbouwing van de Sniederspassage aangegrepen om de zaak aan te passen. De uitstraling is nu meer van deze tijd, de keuken is wat groter geworden en het ruime assortiment van de brasserie is uitgebreid met schepijs. Prijs en kwaliteit van ’t Spoorke zijn uiteraard nog als vanouds. “We hebben een uitgebreide menukaart voor ontbijt, lunch en diner. Mensen kunnen hier terecht voor een ontbijtje of een kopje koffie en voor een heerlijke zalm of  een biefstukje. Alles van de menukaart is de hele dag door te bestellen”, legt Frank van Hoof van ’t Spoorke uit. Aan kwaliteit doet de brasserie geen concessies. Nagenoeg alles wordt in eigen keuken gemaakt en ’t Spoorke werkt met verse ingrediënten. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend. Zo kunt u al genieten van een driegangen menu voor 19,95 euro.

Andere winkels

Winkelcentrum Sniederspassage heeft meer veranderingen ondergaan. De vestiging van Gall & Gall is verplaatst en vernieuwd en heeft nu een nog ruimer assortiment. Aan de voorzijde van Sniederspassage komen Schoenmakerij Ken en Oma Neeske. Nieuw is ook de bloemenzaak Clemens Bloem. Het familiebedrijf bestaat sinds 1971 en is een begrip in de Kempen. Clemens Bloem is geen gewone bloemenwinkel: ze creëren uniek bloemwerk voor de aankleding van uw huis, bedrijf of evenement.

In Sniederspassage zijn ook een Etos, Bruna, ING servicepunt en Post.nl balie te vinden. Aan de achterzijde van de passage ligt een groot parkeerterrein. Daar wordt in de nabije toekomst parkeren op basis van kentekenregistratie ingevoerd. Voor de bezoekers van de Sniederspassage betekent dit dat ze twee uur gratis kunnen parkeren. Om overlast te voorkomen en veiligheid te waarborgen beschikt Sniederspassage over een laad- en los sluis.

Winkelcentrum Sniederspassage is beter en completer. Voor alle dagelijkse boodschappen en winkelen in sfeer bent u aan de Sniederslaan op het juiste adres.

 

 

 

05 juni 2015