Actueel

De centrummanger is bekend!

Het stichtingsbestuur Centrummanagement heeft gekozen voor René Veldhuizen als Centrummanager (CM) van Bladel!

 De ervaring en deskundigheid die deze CM met zich meebrengt zal een toegevoegde waarde voor Bladel zijn. Het stichtingsbestuur vertrouwt erop dat Rene de verantwoordelijkheden en praktische uitvoering professioneel oppakt en met een groot enthousiasme en passie aan de slag gaat.

Wat is de doelstelling van Centrummanagement?

Het versterken van de positie van Bladel als hét funshop-centrum van de regio door gezamenlijk te investeren in een sterk consumentengericht aanbod, sfeer en uitstraling en het vergroten van de regionale aantrekkingskracht.

Wat merk ik daar als consument van?

Als inwoner van Bladel, als toerist of gewoon als bezoeker van Bladel gaat u al in 2015 zien dat zaken professioneler aangepakt worden. De samenwerking met de verschillende partijen wordt geïntensiveerd.
In de praktijk zal het stichtingsbestuur Centrummanagement samen met de CM een activiteitenplan opstellen. Belangrijk is dat de CM in 2015 al aan de slag gaat met sfeer en uitstraling in het winkelgebied.

Samenwerking Gemeente en VVV

Een andere niet minder belangrijke taak van de CM is het contact met de Gemeente en regio. Regionale toeristische evenementen, samenwerking met het VVV, professionalisering van de activiteiten, promotie van Bladel en de Kempenregio zijn onderwerpen waar de CM aandacht aan gaat geven. Want het centrum van Bladel moet aantrekkelijk zijn en blijven voor de inwoners, bezoekers en voor toeristen. 

02 februari 2015
  • Centrum manager
  • Bladel Centrum