Actueel

Welkom terug aan onze klanten!

Wat zijn we blij dat we weer open mogen. We hebben op het eind van vorig jaar onze ‘eindejaarsactie’ helaas moeten stoppen en zouden deze weer hervatten als de winkels open mochten. Niemand had verwacht dat dit
 5 maanden later pas het geval zou zijn.  

Als steun aan de lokale ondernemers maar ook om onze klanten te verwelkomen starten we woensdag 28 april meteen met onze “Bladel Unlocked actie”.

De reeds ingevulde loten van de eindejaarsactie’ blijven geldig. Tijdens deze nieuwe actie kunt u dus ook uw eventueel bewaarde loten van de eindejaarsactie nog scannen/ of invullen om mee te dingen naar de prijzen van deze nieuwe actie. 

Je maakt met onze Unlocked actie kans op één van de 100 weekprijzen van € 20,- en dingt automatisch mee naar één van vijf hoofdprijzen: € 250,- Shop- tegoed voor Bladel Centrum! 

Je ontvangt bij iedere aankoop 1 lot met daarop een unieke win-code (minimale besteding € 5,-) 

Kijk voor meer informatie op www.bladelcentrum.nl/actie 

Natuurlijk is veiligheid in deze fase van heropening van het grootste belang, we willen tenslotte niet meer terug naar een volledige Lockdown. Houd daarom voldoende afstand, blijf thuis bij klachten, draag een mondkapje, kom alleen, volg ten alle tijden de aanwijzingen van het personeel op en heb begrip voor elkaar.

 

01 mei 2021