Actueel

Ondanks het wisselvallige weer, was het Beach volley weekend wederom een groot succes. Op donderdag konden de kinderen lekker spelen met speelgoed in de vers gestorte zandbergen, terwijl de ouders konden genieten van een lekker bakje koffie op het terras van de lokale horeca.

Op vrijdagmiddag was er het Click Beach evenement, waarbij alle basisschoolkinderen uit de regio de mogelijkheid hadden om deel te nemen aan verschillende sport- en spelactiviteiten. Deze sport- en spelactiviteiten werden georganiseerd door VC Bladel, Kinderopvang Nummereen en Click Sport. Er waren gratis ijsjes beschikbaar gesteld voor de kinderen door 'Langs Ons'.

Op vrijdagavond was er een nieuw evenement tijdens Bladel Beach! Verschillende teams van de horeca etablissementen uit Bladel namen het tegen elkaar op bij een potje Voetvolley, touwtrekken en buikschuiven. Ze streden om de "Battle van Bladel". Een beker, een blad bier en een jaar lang eeuwige roem, werd gewonnen door team 2 van De Baron. 

Op zaterdagochtend speelden de jongste jeugd van 6 tot 12 die het hele speelveld tot hun beschikking hadden. En op zaterdagmiddag was het terrein beschikbaar voor NEVOBO spelers.

Op zondag in de stralende zon was het terrein beschikbaar voor de vele recreatieve spelers.

Kortom wederom een zeer geslaagd weekend in Bladel Centrum, tot volgend jaar!

 

22 juni 2016